Galéria képei
 
Navigáció/Menű
 
Projekte

Eredeti címe: Pony wit a Broken Wing
Karaktere: Melanie Killian
Státusz: gyártás alatt
Kiadás éve: 2017

IMDB Hírek Képek

Eredeti címe: The Griddle House
Karaktere: Mea - Bee
Státusz: Kész
Kiadás éve: 2016.

IMDB Hírek Képek

Eredeti címe: Felo de se
Karaktere: Megan
Státusz: Forgatás alatt
Kiadás éve: 2016.

IMDB Hírek Képek

Eredeti címe: Street Level
Karaktere: Sydney
Státusz: Kész
Kiadás éve: 2016.November

IMDB Hírek Képek

 

 
Ami várható
Wizard World
Sztárvendég: Charisma Carpenter
Aug.3-5.Winston Salem
aug.23.-26. Chicago
Szept.7.-9. Tulsa
szept.21.-23. Austin
 
  Pictures / Official 

 

 
Thank you very much Eric!

Eric: Története Nem tudom elégszer megköszönni Eric-nek 

Magyar Angol  képek

 
Site info.
Oldalnév Charisma Carpenter Hungary
Szerkesztő Gabriella
Nyitás 2006.1022.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Aemy Gabbriella
Köszönet Gergő
E-MAIL : varganagy.gabi@gmail.com
A cordeliachase.gportal.hu nem áll kapcsolatban Charisma Carpenterrel sem a hozzátartozójával , barátaival , rokonaival. Ez egy nem hivatalos rajongói oldal. Melynek elsődleges célja a magyar rajongok tájékoztatása a színésznővel kapcsolatos legfrissebb és régebbi információkról.
 
Family Site


Lunak__pek__4_.jpg

varganagy.gabi

 
Elite Stars

    
   
   
 

Jelenkezés a chatban!25/9 hely szabad !!l 
Lekerülési feltételek :
1, 1 hét után sem raktál ki!
2, Bezártál!.

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Corangel

Akkor és most

2017.01.28. 14:58, Gabcsi
//cordeliachase.gportal.hu/portal/cordeliachase/upload/348535_1484847553_06750.jpg

Nicholas Brendon
Nicholas nem kap sok színészi munkát a Buffy után. Kisebb szerepe volt a Criminal Minds de a sorozat hamar befuccsolt, ezt követte a Dr. Phil de innét is elviharzott . Játszott még hosszabb ideig talán a gyilkos elmékben.

Magánélet:
Nicholas már töbször is letartóztatták barátnője állítolagos fulladása miatt, rombolás egy floridai hotelszobában, részegen találtak a parton, és hatalmas öklével bezúzott egy ablakot. Nicholas bűnösnek vallotta magát a legutóbbi vétségében. Alkohol- és kábítószer-tanácsadásra jár .Drog és alkohol problémái miatt . 2x volt házas 1. házassága 2001-2006- ig tartott Tressa DiFiglia színésznővel. 2014 újra megnősült Las Vegas-ban elvette akkori barátnőjét Moonda Tee-t. De öt hónap elteltével a párnak elváltak útjai.

Emma Caulfield
2003-ban, Caulfield megkapta első főszerepét a horrorfilm Darkness Falls című filmben , amely első helyen debütált az Egyesült Államokban box officen. Emma volt a producer is játszotta egy filmben önmagát is . Filmet írta és rendezte. Ez a filmet vetítik különböző fesztiválokon, habár soha nem vette meg egy csatorna sem és senki sem adta ki.Emma szerepel a most futó Super Gril-ben.

Magánélet:
2006-2010 között férjnél volt férje Cornelius Grobbelaar. Tavaly született meg kislánya Knightley Lake Ford, .Emma jelenlegi párjával és gyermeke édesapjával él boldog párkapcsolatban Mark Leslie Ford.

James Marsters
Amikor véget ért a Buffy ő átment az Angelben és még egy évig alakította Spiket. Majd amikor véget ért a sorozat maradt továbbra is a természet feletti szerepeknél és a Smallville-ben folytatta tovább. Ő játszotta az idegent Brainiac az időutazót. John kapitány Hart brit sci-fi show-ban. 2007-es PS Szeretlek azaz PS I love filmes változatában is szerepelt.Visszatérő karakter lett a Hawaii Five-0 első szezonban. Énekesi kartert is befutott hozzá kell tegyem nagyon jó hangja van Jams-nek.

Magánélet :
Jams elvált 1. feleségétől Liane Davidson-tól .Majd újra nősült és elvette Patricia Rahman-t. Van egy fia aki 21 éves már Sullivan Masters.

Michelle Trachtenberg

Michelle szerepelt, mint Georgina a Gossip Girl-ben. Egy számomra nagyon nagy filmben is szerepet kapott Eurotrip -ben na ha erre gondolok mosoly gördül a számra még mindig . Visszatérő szerepet kapott a Six Feet Under-ben . Walt Disney Pictures tragikomédia Ice Princess is főszereplőt alakította. Katie Cassidy vel együtt játszott a Fekete karácsony című horror filmben.
Magánélet: Nem sok mindent tudok!

Buffy, a vámpírok réme: Akkor és most!!!

2017.01.24. 10:29, Gabcsi
//cordeliachase.gportal.hu/portal/cordeliachase/upload/348535_1484847553_06750.jpg

Közel 20 éve jött az életünkbe Buffy, Angel, Xander, Willow és cordelia.  Szorongás és a nyomás, hogy mentse Sunnydalet az onnan származó vámpíroktól és a démonoktól . De hogyan változott   Buffy Aza Sarah , Charisma, Alyson  azaz az egykori tinisztárok akiket úgy ímádtunk ?  Ment -e tovább a hírnév és a szerencse, vagy nem ? Kinek , hogy alakúlt az élete az egykori tv  show után ? 

1 Sarah Michelle Galler 

Sarah továbbra is a reflektorfényben maradt . Több tv sorozatban szerepelt azóta pár híres szerepe All My Children Ringer - A vér kötelez Amerikai fater Eszementek az eszementeket külön ki kel , hogy emeljem a néhai Robin Williams miatt akivel Sarah ebben a a sorozatban együtt játszott. De meg kell még említsem a fiam kedvencét és az animációs sorozatot a Star Wars Rebels második évadját is ahol a hetedik testvér karakterét szinkronizálta. Nagyon várt visszatérések közé kell soroljam a Kegyetleneket amit tavaly szintén elővett az egyik tv csatorna és sorozatot csinált belőle .Sarah itt is elfogadta a régi karaktere újjá élesztését.  

Valamint 2015 -ben Galler társalapítója lett Foodstirs -nek ez egy foodcrafting márka .Egészséges süteményt készítenek a gyerekeknek. 

Magánélet:

Két gyermek édesanyja Charlotte (8 éves) és Rocky (5 éves). Férjével 1997-ben találkozott 2002-ben ment hozzá és azóta töretlen a boldogságuk.  Freddie maradt otthon a gyerekekkel de ő is talált egy új szenvedélyt. 

 

 

2 David Boreanaz.

David Boreanaz is elhagyták Sunnydale, de ezzel ő sem esett ki a reflektor fényből. Hiszen folytatta Angel szerepét a Buffy spin-off sorozatában maj 2004 -ben végleg kilépet Angel szerepéből. Több filmben is szerepelt ilyen a Holló 4. Tv sorozatokban is megfordult Family Guy, Amerikai fater, A kör bezárul,Az Álmosvölgy legendája de a legnagyobb kitörést 2005- től futó sorozata jelenti a Dr Csont .amit 2005-ben kezdett el forgatni és most 2017-ben mond végső búcsút a sorozat. 12 évet élt meg a sorozata amit én magam is imádok.  

Magánélet:
2 gyermek édesapja Jaden(15éves) és Bella (8 éves).
2001 - ben vette feleségül Jamie Bergman színésznőt. Az ő boldogságukba viszont elég nagy baki csúszott mikor David beismerte , hogy félre lépett Rachel Uchitel -rel. De felesége megbocsájtott neki és adott egy újabb eséjt a kapcsolatuknak ezután született a lányuk Bella.

3. Alyson Hannigan

Ő szintén a nézőközönség előtt maradt Őt inkább az Amerikai pite filmek tették igazán híressé. Tv sorozatok közül Veronica Marsot emelném ki ebben a sorozatban együtt szerepelt Charisma Carpenter-rel. Amerikai Fater és a leges legnagyobb sorozat sikere ami 9 éven keresztül vetitett a tv az Így jártam anyátokkal .

Magánélet:
2003 -ban hozzá ment munkatársához akit a Buffy forgatásán ismert meg Alexis Denisofhoz .A házaspárnak két lánya, Marie Satyana Denisof és Keeva Jane Denisof. Egy kis igazi érdekességet is hoztam nektek Hannigan és férje keresztszülei Joss Whedon fianak, Arden-nek.

20 éves lett 2017-ben

2017.01.24. 10:26, Gabcsi
//cordeliachase.gportal.hu/portal/cordeliachase/upload/348535_1484847553_06750.jpg

20 . évfordulóját ünnepli az ikonná vált sorozat a Buffy The Vampire Slayer. Ez azt a kérdést veti fel a sorozat rajongói százaiban , hogy kedvenc karaktereink visszatérnek -e?? Az egész médiát ez foglalkoztatja most . Lesz e ébredés ???? Hiszen a régi sorozatok újra a virágkorukat élik vegyük például Full House - t. Ők is vissza tértek igaz Michelle azaz az Olsen ikrek nélkül de még is csúcs szuper amit összehoztak az alkotok ezt saját vélemény mert én is nézem - néztem a sorozatot. A pletykák szerint a várva várt ébredésre Sarah Michelle Gellar, a legfőbb főszereplő , nyitott lenne rá. Ezt a színésznő 2017 január 04. nyilatkozta. "Nem vagyok biztos abban, hogy hogyan ábrázolnák a felnőttkort Buffyt , bár biztos vagyok benne, hogy igen."Már mint folytatná s színésznő. Tehát van remény ha Sarah így nyilatkozott és akkor talán arra is lesz remény , hogy újra vissza hozzák Cordelia Chase karakterét is , és végre beteljesedjen az amit Piperrel annyira hiányoltunk az Angel végkifejletéből . Hogy beteljesedjen Cordy és Angel szerelme. Ha nem bánjátok a szülinap alkalmából sokat fogok foglalkozni a 20. évfordulóval itt az oldalon fő cikkekben is. Én titkon remélek még egy nagy összejövetelt is nagyon bízok benne hogy összejönnek a régi szereplők egy nagy kaliberű partyra .

Angel és Cordelia

2016.08.03. 10:34, Gabriella

Hű ezt már régen megígértem Piper barátnőmnek , hogy megírom sőt kértem már tőle is de még ő és Viki sem jutott el addig hogy megírja kedvenceinktörténetét. Az Angel Cordelia love sztorit de sajnos eddig még nem jött össze de most itt az idő és bele fogok .Nem is olyan rég olvastam Jos azt jelentette ki , hogy Angel és Cordy páros között nem volt meg az a bízonyos kémia de ezen nagyon bepöccentem mert igen is hogy meg volt köztük a kémia jobban mint Angel és Buffy páros közt ide muszály ujra Vikit és Pipert idéznem akik minden idők legrosszabb tévés párosa díjal ruházták fel Buffy és Angel párosunkat ami szerintem is dettó igaz.

Piper és Viki  véleménye Buffy Angel párosról

"4. Buffy & Angel - Buffy, a vámpírok réme (Buffy, the Vampire Slayer): Amennyire imádom külön-külön és két másik drágával a párost, annyira utálom őket egy párként!! Sarah Michelle Gellar és David Boreanaz is a szívem csücskei, de együtt borzalmasak voltak a képernyőn!!! Alig vártam, már hogy lemenjenek azok az évadok, ahol ők egy párt alkottak, a jeleneteiktől az émelygés kerített hatalmába és legszívesebben kirohantam volna ordítani egyet a fájdalomtól az udvarra, ha megláttam ezeket együtt! Az írókat a mai napig is áldom, hogy Buffy mellé olyan párt adtak, aki miatt megvesztem a párosért úgy imádtam őket, gondolok itt Spike-ra, jaj főleg az a rész, amikor a 4. évadban "véletlen" egymásba szeretnek, imádtam, ISTENEM!!

Valóságos ajándék volt  az a rész nekem, ahogy az is, hogy Angel egyszerűen tündérien mutatott Cordie-val és úgy beléjük szerettem, hogy a mai napig is győzök magamhoz térni, utáltam ahogy véget vetettek anno az ő száluknak is! -.- Buffy-nak megadatott az a lehetőség, ami Cordie-nak csak egy képzelgés erejéig, na ezt utáltam a legjobban!! -.- Buffy és Angel kapcsolatát is már szépen porig aláztuk a közös moduljukban."

Tovvábbi vélemény melyet Viki és Piper írt a párossal kapcsolatban ->itt olvashatjátok el

Saját véleményem

Na de nem kalandozok tovább egy másik párosal kapcsolatban térjünk vissza Angelhez és Cordeliához .
Jos hatalmasat tévedet mikor azt kiejtette a száján, hogy David és Charisma közt a sorozatban nem volt meg az a bízonyos plusz. Híszen mi rajongok alig vártuk azokat a perceket amikor egy kis esélyt láttunk arra hogy valami kibontakozik ketőjük közt de ahogy ez megtörtént az íroknak mindig sikerült a sárba tiporni a bimbózó szerelmüket. Az Angel első évadában csattan el küztük az első csók de ez a két szereplőnek nem jelentet még semmit itt még nincs mit szétdorbézolni az íroknak de a

3. évadtól kezdve ha adtak egy kis mórzsát a Corangel rajongoknak azt durván vissza is vonták vagy úgy bele kutyultak hogy abból már semmi jó nem sülhetett ki belőle mint azt már tudjuk is amikor végre beláták hogy szerelmesek az írok vissza hozták Grusalakot (Az én véleményem szerint ez a páros is bele mehetne a tv sorozat legrosszabb párosai közé de ez a páros számomra még mindig jobb volt mint a Conor Cordy páros) amikor végre szakított Cordy és Gru .Belátta Cordelia is hogy Angelt szereti az írok megint bele kutyúltak és egy másik dimenzióba vitték Cordeliát és a tenger ajára küldték Angelt . Szóval itt ismét megkérdezném Jostól milyért is volt rossz a kémia hisz igazából ki sem hagyták bontakozni ketejük szerelmét, a rajongok minden apró kis csók jelenetől amit kaptak elaléltak és hosszú idejig odáig voltak. De aztán a 4. évadban teljesen arra játszótak , hogy az imádot karakterünket teljesen a porig rombólják nem csak szerelmét Angel íránt de az egész lényét is.

A negyedik évadban láthattam életem legszörnyűbb párosát is Codelia és Conor személyében na én itt mondom hogy wlá és azt hogy állj ne tovább Iszonyatos páros volt elárulok egy nagy titkot is Charisma is annak tartotta .

Hísz tudjuk ő lett a fő gonosz az évad során. Ezt a színésznő is nagyon utálta el is árulta egy interjú során nekünk. "Nem szerettem Cordeliát és Connort együtt Nagyon nem tetszett, de végül szerettem gonosz lenni.Nem hiszem, hogy jó voltam benne, szóval elég kellemetlen időszak volt az"

De ez a pár sor amit elárult Charisma a saját véleményéről ez is alátámaszt a Corangel szerelmes párját vissza térve a 4. Évadban mikor megint össze hozzák a párost kiderül hogy csak Angel álmodta a híres szerelmi jelenetet és már megint itt van a buktató amit elébük álítanak Angel gonosz Cordy össze jön Angel fiával és ráadást még gyereket is vár tőle ekkora szakadékot nem nagyon szoktak állítani a kedvelt sorozat szerelmeseinek . Ezek után jön a legnagyobb kicseszész a Corangel rajongok számára Cordy kómába esik. 

A sorozat 5. Évadának egy részébe jelenik már csak meg a Corangel páros amikor végleg búcsút veszünk Corangel től. Itt végre mindent tisztázznak szerelmeseink és végre meg volt a várva várt csók jelenet is na de megint leamortizálja Jos a párost olyan akadályt gördít eléjük ami már vissza fordíthatlan Cordyt kiírja végle a sorozatból így a csók amit kaptunk búcsú csók volt hisz Cordelia meghal.

Na hát láthatja minden ember hogy az Angel alkotói mennyire nem szeredte a mi kedvenc párosunknak . És ha adtak egy cseppnyi reményt azt triplán vonták vissza . Na de most ez le írtam a saját gondolataimat a szerelmükkel kapcsolatban most pedig jöjön az sorozat beli történetük hogy hogyan is találkoztak.

 

Sarah Michelle Gellar színészettől a konyháig

2016.07.11. 17:13, Gabi
//cordeliachase.gportal.hu/portal/cordeliachase/upload/348535_1484847553_06750.jpg

Sarah Michelle Gellar két gyermek édesanyja, de sosem hanyagolta el magát. Mindig is fontos volt számára az egészséges étkezés és gondoskodik arról, hogy gyermekei is ezt az utat kövessék. „Nagy hívője vagyok az egészséges étkezésnek. Sosem szerettem a gyorséttermi kajákat, de imádok enni. Előbb nyúlok valamilyen húshoz, minthogy valami rágcsát szedjek elő. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a férjem főz rám és mindig szem előtt tartja mit szeretnénk.  De a színésznő az édességet sem veti meg de ebből is csak az egészségeset szereti. Tavaly októberben indította be a cégét Foodstirs tulajdonostársaival együtt. Olyan étel-vonalat hozott létre, amely egészséges és garantáltan GMO- valamint gluténmentes összetevőket alkalmaz. Gazdasági elemzők szerint a “Foodstirs” Los Angeles top 25 startup-cége közé tartozik. 

   

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 


Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |